Denise Meersoek

Even voorstellen!

Hoi, mijn naam is Denise Meersoek-Kos, (1990). Ik ben getrouwd met Jeroen en moeder van Feline & Annemée. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier bij gezinnen thuis gewerkt. Na de komst van onze tweede dochter heb ik de overstap gemaakt om volledig thuis te gaan werken als gastouder. Ik werk op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. En ik mag maximaal 6 kinderen opvangen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar.

Als gastouder vind ik het belangrijk om de kinderen rust, ritme en regelmaat te bieden. Dit gebeurt volgens een vast schema:
’s Ochtends worden de kinderen gebracht en is er tijd voor de ouders om een overdracht te doen. De kinderen beginnen met spelen.
Rond 09.30 gaan we aan tafel en eten we fruit en drinken we water of thee. Daarna is er tijd voor een activiteit denk dan aan: knutselen, voorlezen, spelletjes doen, dansen, zingen, gezamenlijk spelen, buiten spelen, wandelen/eendjes voeren enz..
Rond 11.30 ruimen we alles op en gaan we aan tafel om een broodje te eten. Daarna gaan de kinderen die nog slapen naar bed toe. De andere kinderen doen een rustige activiteit.
Als alle kinderen wakker zijn rond 14.30 gaan we aan tafel en eten we een tussendoortje en drinken we limonade/thee/water. Daarna is er tijd voor een activiteit. Voor meer informatie over bijv. tarieven en beschikbare plaatsen of om even kennis te maken kunt u gerust contact opnemen met Gastouderbureau De Gooische Opvang.

Meerdere referenties zijn op aanvraag beschikbaar.
Erkend leerbedrijf,  Helpende Zorg en Welzijn Niveau 2