Inge Klomp-Boomgaard

Beste ouders,

Ik ben Inge Klomp-Boomgaard ,getrouwd en 2 grote dochters van 23 en 25 jaar oud. Na vele jaren met heel veel plezier in de kinderopvang gewerkt te hebben ben ik nu verder gegaan als gastouder. Ik ben helemaal blij dat ik deze stap heb gemaakt omdat ik daar meer voldoening uit haal.

Ik heb nu alle tijd de kinderen meer( individuele) aandacht geven. Door goed te kijken naar het kind zie je vanzelf wat hun behoeftes zijn. Het mooie en bijzondere vind ik dat elk kind anders is en daardoor uniek maakt. En dat maakt dit werk juist zo leuk ! Ik vind het belangrijk dat een kind zich vrij veilig en vertrouwd kan voelen maar vooral een leuke gezellige dag met veel vrolijkheid en plezier! Veel naar buiten ,knutselen,wandelen, boekjes lezen,knuffelen en lekker spelen hoort daar bij! Ik ben graag bezig en op rustige momenten doe ik met alle plezier wat huishoudelijke taken .

Met vriendelijke groet,
Inge Klomp-Boomgaard