Jantine de Kwant

Ik ben Jantine de Kwant 31 jaar oud en woon samen met Wilco. Samen hebben we een dochtertje genaamd Eva geboren op 21.12.2016. Ik heb 6 jaar met veel plezier in de kinderopvang gewerkt. Nu ons dochtertje geboren is heb ik besloten om als gastouder te gaan werken en kindjes thuis te gaan opvangen. Het leuke wat ik daar aan vind is het huiselijke en kleinschalige. Omdat je niet zoveel kindjes hebt kun je ze meer persoonlijke aandacht geven. Veiligheid. geborgenheid en gezelligheid vind ik erg belangrijk. En zal er dan ook alles aan doen om te zorgen dat jullie kindje zich bij mij echt thuis voelt. Zelf ben ik erg creatief en naast dat kinderen zelfstandig kunnen en mogen spelen zal ik ook veel leuke activiteiten aanbieden om met ze gaan doen. Ik bied flexibele opvang mogelijkheden en ben van 7.00 tot 18.30 open. De opvang dagen gaan in overleg.

Met vriendelijke groetjes
Jantine de Kwant