Jeanine de Haan

Jeanine’s kinderopvang staat voor het aanbieden van een kleinschalige, warme en huiselijke omgeving, waarin uw gastouder het vaste en vertrouwde gezicht is voor uw kind van 0 tot 4 jaar. Deze persoonlijke aandacht voor uw kind resulteert in de opbouw van een persoonlijke vertrouwensband, waarin uw kind zich veilig voelt. Uw kind krijgt daarbij alle ruimte om zich in eigen tempo te ontwikkelen.

Mijn naam is Jeanine de Haan en ik ben van 1965. Ik werk al ruim 18 jaar als gastouder.

Ik ben getrouwd met Frans en heb een dochter  Louise van 1999. Wij hebben een hondje en visjes . We hebben een tuin die afgesloten is en in onze straat een speeltuin met groot grasveld waar we ons prima vermaken en geregeld komen.

Ik ben in het bezit van het Certificaat Kinder EHBO.

Tevens ben ik geregistreerd als erkend gastouder in het Landelijk Register Kinderopvang, zodat u in de meeste gevallen recht heeft op de inkomensafhankelijke kinderopvangtoeslag. Bent u geïnteresseerd in Jeanine’s kinderopvang neem dan contact met de Gooische Opvang, ik sta klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Met vriendelijke groeten,

Jeanine de Haan