Karine van Dingstee

Graag stel ik me aan jullie voor!

Mijn naam is Karine van Dingstee (1983), ik ben al jaren met veel plezier erkend en professioneel gastouder wonend in Loosdrecht. Vanuit mijn eigen woning verzorg ik op alle doordeweekse dagen opvang onder de naam ” Kleintje Kikker”.

De opvang die ik verzorg richt zich op kinderen van 0-4 jaar. In overleg is de opvang voor kinderen van 4-12 jaar ook mogelijk.

Van mezelf mag ik zeggen dat ik een lief, open en gezellig persoon ben. Met heel veel passie voor kinderen. Ik ben een actieve gastouder die veel onderneemt met de kinderen. Ik houd ervan om creatief bezig te zijn met de kinderen, met de kinderen de mooiste knutselwerkjes te maken.

Ook vertoeven wij graag buiten in de tuin, of gaan erop uit met onze bolderkar, welke ook geschikt is voor het veilig vervoeren van baby’s. Ieder kind is uniek, en ik vind het erg belangrijk dat ieder kind zichzelf kan en mag zijn, en zich in zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen.

Uiteraard ondersteun ik de kinderen bij hun ontwikkeling, er is voldoende speel en spelmateriaal passend bij de leeftijden/ontwikkelingsfase van de kinderen waar aan opvang geboden wordt. Mijn woning en tuin zijn volledig ingericht op het professioneel opvangen van kinderen.

De kleinschaligheid van maximaal 5 a 6 kinderen zorgt voor veel individuele aandacht. Er is ook veel rust, reinheid en regelmaat. Baby’s behouden (zoveel als mogelijk) hun eigen ritme, er is voldoende tijd voor bijv. fles of andere voedingen.

Dagelijks ben ik, Karine, vaste gezicht op de groep, dit zorgt voor een vertrouwd gevoel bij ouders en kinderen. Eén vast aanspreekpunt voor ouder!

Graag tot ziens bij Kleintje Kikker in Loosdrecht.
Karine van Dingstee