Myranda Smit-Peet

Beste ouders,

Hierbij stel ik mijzelf even voor: mijn naam is Myranda Smit-Peet en ik ben gastouder in Blaricum. Ik ben 44 jaar en gelukkig getrouwd met mijn man Mark Smit. Samen hebben wij een dochtertje, Yente, van 5 jaar. Ik ben zelf 18 jaar lang werkzaam geweest in de kinderopvang, van verticaal (0-4 jaar), baby, dreumes, peuter en kleutergroepen.

Ik heb in 2014 besloten om als gastouder thuis te gaan werken. Wat ik daar leuk aan vind is het huiselijke en kleinschalige. Zo kun je de kinderen meer persoonlijke aandacht geven. Ik vind het belangrijk het kind te kunnen bieden wat het nodig heeft en te stimuleren in zijn of haar ontwikkeling.

Binnen hebben we een prachtige speelruimte voor alle leeftijden en een mooie, ruime, kindvriendelijke tuin. Ik vind goed overleg met de ouders over hun wensen met betrekking tot het kindje erg belangrijk zodat het kind zich hier goed “thuis” zal voelen.

Groetjes,
Myranda