Contact

Contactformulier

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Bel of mail ons gerust. 

Over mij

Monique_NieuwWelkom bij  gastouderbureau de Gooische Opvang. Mijn naam is Monique Hakvoort en ik ben de trotse directrice en tevens bemiddelingsmederwerker van de Gooische Opvang. Mijn carrière ben ik begonnen in de kinderopvang. Met veel plezier werk ik de laatste 10 jaar als hoofdleidster op een peuterspeelzaal en na een groot aantal opleidingen en cursussen te hebben gevolgd, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging.

In mijn werkervaring heb ik geleerd dat veel ouders, behoefte hebben aan een vorm van kinderopvang die voor ouders persoonlijk en flexibel is. En een vorm waarbij rust en regelmaat voor de kinderen gewaarborgd kan worden. Buiten de regels van de Wet Kinderopvang staan  kwaliteit en gezelligheid hoog bij de Gooische Opvang. We hebben een samenwerking met verschillende partners om de opvang en de ontwikkeling van de kinderen te garanderen.

Continuïteit door onverwachte situaties van de houder/bemiddelingsmedewerker worden opgevangen door een persoon die de vervanging die als bemiddelingsmedewerker de taken overneemt. Zij zorgt ervoor dat de Gooische Opvang gewoon  doorloopt.  Zij is dan ook geheel op de hoogte van het reilen en zeilen. De Gooische Opvang is bewust een klein gastouderbureau in en rond Het Gooi, waardoor het persoonlijke contact met zowel de gastouder als vraagouder hoog staat om zo de kwaliteit van de kinderopvang te kunnen waarborgen.

Contact details

De Gooische Opvang

Mercuriusstraat 47

1223 GW Hilversum

Tel. 035-772 6982

Mobiel: 06-51 914 546

Email: info@degooischeopvang.nl

LRK registratienummer: 179898024
IBAN: NL05INGB0007137966
BTW: NL001971178B92
KVK: 64938557